FA EN AR RU FR CHI

نمایشگر یک مطلب

گوشه ای از بیانات مراجع عظام تقلید، در خصوص مشارکت در امر خیر گسترش فضاهای آموزشی و تربیتی

حضرت آیت‌الله‌العظمی حسین نوری همدانی:
افراد متعهد و خیر‌اندیش هر قدر که می‌توانند در جهت بسط و گسترش فضاهای آموزشی و تربیتی اقدام مساعد به عمل بیاورند.
بجاست و مأجورند- جزاهم‌الله خیرا- و مجازند که یک ثلث از سهم مبارک امام(ع) را در این راه مصروف سازند.

حضرت آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی:
مومنین محترم می‌توانند در اثنای سال مالی اقدام به تامین نیازهای مرقوم کنند تا محتاج به اجازه نباشد.
متعهدان دینی می‌توانند از وجوه شرعی، غیر سهم مبارک امام(ع) در تامین هدف مزبور استفاده کنند.
متدینین می‌توانند در صورت ضرورت، ثلث سهم مبارک امام(ع) را به‌منظور تقویت فرهنگ اسلامی صرف کنند.

رهبر کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره):
مومنین محترم مجازند از ثلث سهم مبارک امام(ع) برای مدرسه‌سازی کمک نمایند.

مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای:
تلاش در راه مدرسه‌سازی خود جهادی مقدس است و مشارکت در مدرسه‌سازی از ماندگارترین کارهای نیک است.

حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:
مومنین می‌توانند از یک‌سوم سهم امام برای حل مشکلات مدارس استفاده کنند.
همانگونه که امام(قدس سره) مرقوم فرمودند مومنین می‌توانند از یک‌سوم سهم مبارک امام (ع) برای حل مشکلات مدارس آموزش و پرورش مخصوصا در مناطق محروم و بالاخص در امر نمازخانه و کتابخانه صرف کنند.

حضرت آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی:
افراد مجاز به استفاده از ثلث سهم امام در مدرسه‌سازی‌ هستند.
اشخاص متدین و خیر که تمایل دارند در این امر مهم شرکت کنند مجازند از ثلث سهم مبارک امام‌(ع) مساعدت کنند. خداوند توفیق و برکت عطا فرماید.

حضرت آیت‌الله‌العظمی سیستانی:
استفاده از حقوق شرعیه در امر مدرسه‌سازی جایز است .
چنانچه مومنین بخواهند از حقوق شرعیه خود در این امر اختصاص دهند، موارد را اعلام کرده که اجازه صرف ثلث از سهم مبارک امام(ع) صادر شود.

حضرت آیت‌الله‌العظمی فاضل لنکرانی(ره):‌
از بهترین کارهای خیر مدرسه‌سازی است. در رابطه با مسجد و حسینیه و اینها مرتب استجاره می‌کنند ولی من اجازه نمی‌دهم، برای اینکه وجود حسینیه و مسجد را به اندازه کافی می‌دانم و هست اما در رابطه با مدارس من گاهی یک رقم‌هایی را اجازه داده‌ام که اصلا خودم هم بعد وقتی یادم می‌آید تعجب می‌کنم. این فعالیتی که به‌عهده گرفته‌اید و این عنوانی که برای شماست می‌توان گفت از بهترین فعالیت‌ها برای کارهای خیر و از بهترین موفقیت‌هایی است که نصیب انسان ممکن است بشود.