آغاز به کار بنیاد حامیان علم و فناوری کشور با هدف جذب مشارکت های خیرین برای توسعه آموزش عالی

بنیاد حامیان علم و فناوری کشور با هدف جذب مشارکت های خیرین برای توسعه آموزش عالی امروز طی مراسمی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مشهد آغاز به کار کرد. دکتر محمد فرهادی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در نخستین همایش خیرین و واقفین آموزش عالی خطاب به آنها گفت: شما با کار خیر خود تأثیری در گسترش کمی و کیفی آموزش عالی می گذارید که نام نیک شما را جاودانه می سازد. دکتر فرهادی با اشاره به گسترش کمی آموزش عالی، جهت گیری های آینده وزارت علوم را حرکت به سمت مهارت اندوزی و کارآفرینی دانست و اعلام کرد : سال آینده با احداث 4 پارک علم و فناوری و شکل گیری کریدورهای علم و فناوری امیدواریم که دانش آموختگان به گونه ای فارغ التحصیل شوند که بتوانند هرچه زودتر وارد بازار کار شوند. وزیر علوم افزود: وسعت توسعه کمی آموزش عالی، طبعاً به اعتبارات بیشتری نیازمند بوده و در صورتی که اعتبارات کنونی وزارت علوم 3 برابر شود می توان گفت که حداقل اعتبارات محقق شده است. رئیس ستاد خیرین و واقفین گفت: در چنین شرایطی است که نقش خیرین و عظمت کار آنها بیش از پیش مشخص می شود و حمایت های خیرین در همه زمینه ها از حمایت از نخبگان کم بضاعت گرفته تا ساخت خوابگاه های مجردی و متأهلین می تواند به آرامش روحی دانشجویان بیانجامد و آنها بتوانند با فراغ بال به تحصیل بپردازند. وی عضویت خیرین در هیئت های امنای دانشگاه ها را گامی مثبت در جهت حمایت خیرین از دانشگاه ها عنوان کرد و از آنها خواست با حمایت های بی دریغ خود از آموزش عالی مسیر توسعه علمی را هموار ساخته و به تحقق اهداف ترسیم شده در اسناد بالا دستی یاری رسانند. در این مراسم پایگاه اینترنتی بنیاد حامیان علم و فناوری کشور نیز با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری رونمایی شد که در این پایگاه تمام نیازها و مشکلات دانشگاه های کشور و لیست خیرین ارائه شده و نرم افزار موبایل حامیان نیز در آن تعبیه شده است تا متقاضیان در صورت نصب امکان دریافت اطلاعات این سایت را بر روی گوشی های تلفن همراه خود داشته باشند. بنیاد حامیان علم و فناوری هم اکنون در 20 دانشگاه کشور از جمله دانشگاه گیلان مستقر شده و در 50 دانشگاه و پارک علم و فناوری در حال تاسیس است. در مراسم مزبور همچنین تمبر نخستین گردهمایی ملی خیرین و واقفین آموزش عالی کشور رونمایی شد.