افتتاح، تجهیز و کلنگ زنی سه پروژه خیری در دانشگاه گیلان

به همت خیرین، افتتاح، تجهیز و کلنگ زنی سه پروژه در دانشگاه گیلان انجام شد | یکشنبه ۲ دی ۱۳۹۷   روز یکشنبه مورخ دوم دی ماه  ۱۳۹۷ روزی به یاد ماندنی در تاریخ فعالیت‌های نیکوکارانه در دانشگاه گیلان بود. در این روز دانشگاه گیلان میزبان جمعی از خیرین و حامیان خود بود تا در کنار سایر عزیزان، همت خیرین برای افتتاح، تجهیز و کلنگ زنی سه پروژه در این دانشگاه را به جشن بنشیند. در ابتدا در تالار شهید آوینی دانشکده علوم کشاورزی، با خیر مقدم  آقای دکتر هادی قلیزاده مدیر عامل و سخنرانی آقای دکتر داود احمدی دستجردی رئیس هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه گیلان، مراسم آغاز شد. پس از شرح اقدامات خیرین و معرفی مختصر خیرین حاضر در این مراسم، مهمانان در محل احداث سالن آموزشی و تحقیقاتی طیور دانشکده علوم کشاورزی حاضر شدند. این سالن مجهز، با متراژ ۵۱۳ متر مربع و با ظرفیت نگهداری ۷۰۰۰ جوجه  به همت خیر محترم حاج عبدالله نوید ساخته شده است.در غیاب این خیر محترم، با دستان توانای دختر ایشان خانم سمیه نوید و با حضور آقای مهندس شوقی به نمایندگی از این خانواده محترم، افتتاح این سالن تحقیقاتی انجام شد.

در پروژه‌ای دیگر، مراسم کلنگ‌زنی عملیات احداث ساختمان مرکز مشاوره و درمان دانشگاه که قرار است به همت خیر بزرگوار دکتر اسماعیل انصاری (عضو محترم هیأت علمی بازنشسته دانشگاه گیلان)ساخته شود، انجام شد.

در پایان نیز با حضور مهمانان و خیرین بزرگوار، پروژه آزمایشگاه زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی افتتاح شد. این پروژه به همت خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی با هزینه پانصد (500) میلیون ریال تجهیز شده است. شایان ذکر است که سال گذشته نیز آزمایشگاه صنایع غذایی دانشکده علوم کشاورزی به همت خیر ارجمند آقای دکتر اردشیر بابک سمیعی و با هزینه پانصد (500) میلیون ریال افتتاح شده بود.

با امید به گسترش روز افزون فعالیت های نیکوکارانه در جامعه، برای همه این خیرین عزیز آرزوی سلامتی و بهروزی داریم.