در نشست نخبگان کارآفرین عنوان شد: کمک به دانشجویان از افتخارات خیرین است

مراسم سخنرانی با محوریت نخبگان کارآفرین، با حضور کاظم قلم چی موسس بنیاد علمی ‌آموزشی قلم‌چی و از کارآفرینان و خیرین کشور در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.

دکتر فرهاد شیرینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گیلان در این مراسم،خدمات کاظم قلم چی را در حوزه آموزش و پرورش استعدادهای کشور ستودنی خواند. وی در ادامه بر لزوم همکاری برای از پیش رو برداشتن موانع رشد دانش آموزان ودانشجویان تأکید کرد و با اشاره به رده هشتم دانشگاه گیلان در میان دانشگاه های جامع کشور گفت: با توجه به شرایط آموزشی و پژوهشی مناسب شاهد روزی خواهیم بود که دانشگاه گیلان بیش از پیش در جهت افتخارآفرینی علمی در سطح دانشگاه های کشور گام بردارد.

کاظم قلم چی بنیان گذار بنیاد علمی‌ آموزشی قلم‌چی با بیان توضیحاتی در خصوص نحوه و شرایط استفاده از بورسیه های بنیاد قلم چی از اساتید، معلمان، دبیران و مدیران مدارس خواست که در شناسایی و معرفی این افراد مشارکت داشته باشند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که رشد آموزش و به تبع آن رشد دانشگاه از غرب به شرق و جنوب شرق آسیا خواهد بود عنوان کرد که روحیه کمک به دانشگاه در میان خیرین وجود دارد و خیرین افتخار می کنند که این امکانات مالی صرف پرورش دانشجویان شود.