FA EN

نکوداشت دکتر نورالدین مستشاری در پژوهشکده گیلانشناسی برگزار شد

نکوداشت دکتر نورالدین مستشاری در پژوهشکده گیلانشناسی برگزار شد | چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷

مراسم نکوداشت دکتر نورالدین مستشاری، پزشک و نیکوکار گیلانی، به همت پژوهشکده گیلان شناسی، بنیاد خیرین دانشگاه گیلان و بنیاد نخبگان گیلان، عصر روز دوشنبه ۱۰ دی ماه، در سالن اجتماعات پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم، آقای دکتر هادی قلیزاده مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه که مجری برنامه‌های مراسم نیز بود، ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان و خیرین حاضر در این جمع، درباره خصایل نیک دکتر مستشاری سخنان کوتاهی ایراد کرد. سپس آقای دکتر مسعود اصفهانی، رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان، ضمن توجه ویژه به اهمیت تکریم و الگوسازی مفاخر و نخبگان تاکید کرد: نکوداشت دکتر مستشاری راهی است برای نشان دادن نیکوکاری و پرورش آن. بنیاد نخبگان به دنبال اخلاق نخبگی است که یکی از هدف های اخلاق نخبگی، تکریم از نخبگان است تا بتوانیم این اخلاق را پرورش دهیم. در ادامه برنامه خیر محترم آقای حاج حسین محمدی، خیر و نیکوکار گیلانی ضمن تشریح اخلاق و منش دکتر مستشاری، گفت: دکتر مستشاری قبل از اینکه پزشک باشد، انسان عادی بود. امروز در بین ما دکتری است که ماحصل ۳۰  سال عمر خود را بدون هیچگونه چشم داشتی در خدمت دانشگاه گیلان قرار داد. ما امروز به چنین افرادی نیازمندیم. دکتر مستشاری فراتر از یک پزشک و  انسانی بزرگوار و والا بود. انسان های بزرگوار مانند دکتر مستشاری و دکتر ابریشم چیان هرگز نمی میرند بلکه در یادها و خاطره ها باقی می مانند. شایان ذکر است در این مراسم رئیس پژوهشکده گیلانشناسی، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان،  و دکتر پیروزی از دوستان نزدیک مرحوم مستشاری به ذکر مطالبی در خصوص ایشان پرداختند. در پایان سردیس و یادمان نکوداشت به برادرزاده دکتر مستشاری اهدا شد و وی از افتتاح آخرین عمل خیر زنده یاد مستشاری  که افتتاح  یک پروژه عمرانی پزشکی است در دهه فجر خبر داد.