نشست با استاندار گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته تشکلها و مشارکتهای اجتماعی

23 08 2026
کد خبر : 39121602
تعداد بازدید : 6

نشست بنیاد خیرین  و مردم نهاد استان با حضور جناب آقای دکتر حق شناس  استاندار محترم گیلان در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ماه در سالن غدیر استانداری با حضور  مدیرعاملین و روسای بنیاد خیرین استانی و جمعی از مسئولان اجرایی استان برگزار شد.
دکتر حق شناس در سخنانی ضمن گرامیداشت هفته تشکل‌ها، بر اهمیت پیوند میان سرمایه‌های اجتماعی و ظرفیت‌های علمی دانشگاه تأکید کرد و خاطرنشان نمود که مشارکت‌های هدفمند خیرین، می‌تواند تحولی بنیادین در حمایت از دانشجویان مستعد و پروژه‌های علمی ایجاد کند.
ایشان ضمن استقبال از فعالیت‌های بنیاد خیرین و تاکید بر اهمیت نقش تشکل‌های اجتماعی در تقویت همبستگی ملی، بر حمایت کامل مدیریت استان از طرح‌های مشارکت‌محور دانشگاهی و هم‌افزایی با بنیاد خیرین در راستای خدمت به جامعه علمی تصریح کردند.


دسته بندی | برچسب :
اسلایدشو
خبرها
خبرها
اسلایدشو
اخبار
اسلاید شو

خبر های مهم

Asset Publisher