خیر ارجمند حاج مهدی کیانی فرد

خیر بزرگوار حاج مهدی کیانی فرد، امسال نیز همانند سال گذشته، مبلغی را برای کمک به دانشجویان بی بضاعت دانشگاه گیلان، اختصاص دادند

28 02 2016
کد خبر : 3945525
تعداد بازدید : 2756

حاج مهدی کیانی فرد یکی از نامدارترین خیرین کشور است که متجاوز از پنجاه سال است که در امر خیر برای جامعه خدمت می کند. امور خیری همچون کمک به آزادی زندانیان در بند، احداث مسجد (مانند مسجد مهدیه در یوست آباد تهران که پیش از انقلاب اسلامی، توسط ایشان احداث شده است) ، احداث 14 مدرسه در نقاط مختلف کشور مزیِن به نام چهارده معصوم (ع) که سه مورد آن در استان گیلان بوده است: 1. در شهر فومن با نام دبستان امام جعفر صادق (ع) ، 2. در لشت نشا با نام آموزشگاه امام حسن عسگری (ع) لشت نشاء 3. آموزشگاه استثنایی در آج بیشه ناحیه 2 رشت که در آستانه افتتاح است. ایشان، عنوان نموده اند که: در این موضوع به مقتدای خود امام حسن مجتبی (ع) که هر ساله نیمی از دارایی شان را صرف امور خیریه برای مستندان می نمودند؛ اقتدا کرده است. حاج مهدی کیانی فرد ، در یکم اسفند ماه جاری (تاریخ 01 / 12 / 1394 ) نیز همانند سال گذشته مبلغ پنجاه میلیون (000 / 000 / 50) ریال، را برای کمک به دانشجویان بی بضاعت دانشگاه گیلان، اختصاص دادند. مدیریت، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه گیلان، ضمن سپاس و قدردانی، برای آن نیکوکار گرامی و خانواده محترمشان، سلامتی همراه با عزت آرزو می نمایند.

IMG_8054

حاج مهدی کیانی فرد: نیت کردم نصف اموال خود را صرف مدرسه سازی در کشور کنم خبرگزاری دانشجویان ایران - گیلاننیت کردم نصف اموال منقول و غیرمنقول خود را صرف مدرسه سازی در کشور کنم.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر حاج مهدی کیانی فرد خیر مدرسه ساز تهران گفت: متجاوز از پنجاه سال است که در امر خیر برای جامعه خدمت می کنم و هر ساله حدود ده زندانی در بند آزاد می کنم و چهل سال قبل مسجد مهدیه یوست آباد تهران را ساختم تا اینکه از سوی رئیس جمهور پیشین دعوت به مدرسه سازی شدم و با افتتاح آموزشگاه امام حسن عسگری (ع) لشت نشاء احداث 13 مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی توسط این خیر در کشور به اتمام رسیده است.وی با بیان این مطلب که بنام چهارده معصوم 14 مدرسه در مناطق محروم کشور احداث کنم، افزود: در این موضوع به مقتدای خود امام حسن مجتبی (ع) که هر ساله نیمی از دارایی شان را صرف امور خیریه برای مستندان می نمودند اقتدا کردم.انتهای پیام دوشنبه 25 آذر 1387      [ارسال شده از: ایسنا]

IMG_8064

ساختمان مدرسه استثنایی 9 کلاسۀ در دست احداث توسط حاج آقا کیانی فرد در ناحیه 2 آموزش و پرورش شهر رشت ( آج بیشۀ رشت)

12

روز شنبه 10 مهر ماه 1395 روزی به یاد ماندنی در تاریخ آموزش و پرورش گیلان بود. در این روز خجسته، با حضور استاندار محترم، جمعی از مسئولان، دانش‌آموزان و مردم شریف استان گیلان، دستان سخاوتمند «حاج مهدی کیانی فرد» (چهره شاخص نیکوکاری در ایران)، با افتتاح آموزشگاه  12 کلاسه کودکان استثنایی با نام  "پیامبر اعظم (ص)" در شهر رشت، دری از دانش، دوستی و عشق را بر روی فرزندان این مرز و بوم گشود و برگ دیگری از کتاب ایثار و نوع دوستی را با شایستگی، ورق زد.

photo_2016-10-03_09-43-18

photo_2016-10-03_09-43-30